Ultimul week-end din iarnă va fi unul cu totul special pe pârtiile din stațiunea clujeană Băișoara, unde se va desfășura în perioada - Evenimente Baisoara
Oferte de sejururi la pensiuni, hoteluri, cabane
Home » Zona Transilvania » Baisoara » Evenimente

Administrare Cont | Promovare Pensiuni si hoteluri | Contact |
 
  Ghid tuirstic Baisoara  

Vremea in
Baisoara

 Acum:
Insorit
Vremea in Baisoara, Insorit

10°C

Senzatia reala: 12°C

 Astazi:
Vremea Astazi: Partial innorat si ploaie cu descarcari electrice

Min: 12°C

Max: 23°C

 Maine:
Vremea maine: Partial innorat si ploaie cu descarcari electrice

Min: 13 °C

Max: 23 °C

 Vremea in Baisoara
 
Evenimente Baisoara

Logo Romania-Turistica.ro Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara

Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara

Ultimul week-end din iarnă va fi unul cu totul special pe pârtiile din stațiunea clujeană Băișoara, unde se va desfășura în perioada 20-23 februarie a treisprezecea ediție a Serbărilor Zăpezii, ocazie cu care organizatorii așteaptă cât mai mulți participanți pentru a se bucura poate de ultima oportunitate a acestui sezon de a mai schia sau a se da cu placa ori cu sania pe pârtie.

Partia Baisoara Serbarile Zapezii Baisoara, Cluj

Organizate de Primăria Băișoara, în colaborare cu Palatul Copiilor din Cluj, Primăria Cluj Napoca, Consiliul Județean Cluj și World Vision Romania, Serbările Zăpezii din acest an propun două zile de spectacole, concerte, concursuri ieșite din tipar și distracție pe pârtie pentru toți cei care vor alege să își petreacă ultimul sfârșit de săptămână din februarie la Băișoara.

Petrecerea va începe vineri seară, pe 21 februarie, cu un recital de muzică folk susținut de Dan Leța și Mihai Marian, urmând ca apoi ritmul să se schimbe brusc și să de treacă de la folk la hip-hop, pentru că pe scenă va urca formația Paradox. Timp de aproximativ o oră, hip-hop-erii vor dat tot ce au mai bun pe scenă, încălzind publicul pentru recitalul extraordinar al trupei de dance Symbol.

Scena de spectacol Serbarile Zapezii Baisoara

Distracția va ține până târziu în noapte, însă nu va fi prea mult timp de dormit, pentru că a doua zi deșteptarea se va de devreme, întrucât de la ora 10.00 sunt programate să înceapă concursurile pe pârtie. Pe lângă probele „serioase”, precum proba de slalom paralel băieți și fete sau demonstrațiile de măiestrie oferite de schiorii copii și vânători de munte, organizatorii au pus la cale și alte încercări mai puțin obișnuite la care vor fi supuși cei ce se vor înscrie în concursuri. Astfel, spectatorii și concurenții se vor distra de minune la probe precum „ștafeta buclucașă”, „trenulațul zăpezii”, „greu la deal” sau „paint-ball pe schiuri”.

Foc de tabara pe partia de schi Baisoara la Serbarile Zapezii

Începând cu ora 14.30, întrecerile vor fi acompaniate de ritmuri de muzică populară cântate de ansamblul Cununa Someșeană și interpretul Adrian Socaciu, pentru ca, de la 16.30 să aibă loc festivitatea de premiere a câștigătorilor concursurilor de pe pârtie.

Serbările vor continua apoi cu un program artistic al cărui cap de afiș este trupa Pact, din care fac parte celebrii Leo Iorga și Adi Ordean, recitalul acestora fiind precedat de un foc de artificii. După concert, distracția va continua cu o discotecă organizată în jurul focului de tabără.

Update 19 februarie 2014

Vremea caldă și zapada puțină au determinat modificarea desfășurării evenimentului.
Programul a fost adaptat astfel încât Serbările Zăpezii vor avea loc conform orarului stabilit, înlocuindu-se probele ce necesită zăpadă și asigurându-se in continuare spectacolul și distracția pentru turiștii prezenți la eveniment.

Spectacol Serbarile Zapezii Baisoara

Programul complet al Serbarilor Zapezii Baisoara Cluj

Ziua I (20.02.)

16.00 – sosirea participanților la Cluj – Napoca
16.30 – deplasare la Băișoara
18.30 – cazare și cină
20.00 – jocuri de cabană

Ziua a II-a (21.02.)

8.30 – mic dejun
10.00 – familiarizarea cu condițiile de concurs
13.00 – prânz
15.00 – pregătire carnaval
17.00 – pregătire momente artistice
19.00 – cină
20.00 – carnaval pe pârtia de săniuțe

Ziua a III-a (22.02)

8.30 – mic dejun
10.00 – concurs (Pârtia Mare)
*în pauza dintre probele oficiale de concurs va avea loc demonstrația unui pluton de vânători de munte
14.30 – Recital muzică populară
16.30 – premierea câștigătorilor
17.30 – spectacol susținut de formații ale Palatului Copiilor Cluj
18.30 – Recital trupa Marina
19.30 – foc de artificii
19.45 – recital formația PACT by Leo Iorga & Adi Ordean
20.30 – foc de tabără, discotecă la focul de tabără

Ziua a IV-a (23.02.)

8.30 – mic dejun
9.00 – deplasarea la Cluj–Napoca
11.00 – plecarea participanților

foto: Catalin Tintareanu
autor: Catalin Tintareanu 11-Feb-2014

Galerie foto

Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara Paint-ball pe schiuri și dans în jurul focului - provocările Serbărilor Zăpezii de la Băișoara

Urmariti-ne online

PUBLICITATE